Friday, February 29, 2008

KuRsUS TeAMBuiLDiNg -pUTeRi ReSorT, AyEr kErOh MeLaKa

Malas nak hapdet pasal kursus. Sebab nanti Mamadeela ngan Ibu AffifArissa akan tolong hapdet..hehehehehe.....jengah2 la blog IbuAfiffArissa tu. Details story morynya. So Mama tepek gambaq serba skit ja untuk kenangan gitu kan....

Apapun kursus ni memang la besttt.....balik hilang sora la dibuatnya...asik gelak ja...Dan tak akan kulupa kejadian di mana Mamadeela cuba menegakkan benang yg basah...'dah bintangg...'...'dahhh...dah bintanggg'. Hik hikhik....padahal fasilitator tu tanya dah bintang tak bintang tu kalau dah kawin tadak la bintang...heheheh dia ngaku dia dah bintang...pening sat...hikhikhik...


Tengah layan blues tpon En. Ayah....time ni cam nak pengsan rindu ke anak2 & bapak anak...hehehe


Dah tak bwk anak2 kali ni Mama bley la layan2 diri jadi budak2...tingin nak pengsan la naik benda2 alah nih hikhikhik. Tp ada anak2 cam tak dan kan so kali ni semua Mama balun. Gasak la kan. Tak yah kontrol2 cun. Nak naik gasak ja. Nasib la Mamadeela ngan Ibu AfiffArissa pun sama....pakat la kami membudak-budakkan diri. Hiksss bestt wooo...


Burung, kuda semua jd mangsa. Layannn



Geng-geng sekumpulan yg best & sporting.



Dengan teman sebilik.


Teman sekumpulan. Asik gelak ja kami. Gelakkan orang, gelakkan diri sendiri heheheheeh....




Cer teka yg mana satu Mama, yg mana satu Ibu AfiffArissa???hkihikhik...memang pakai mask ni rasa cam "BERTUKARRR"...hahahah cam gaban tu. Memula tu Mama risau sungguh nak main paintball nih. Ganas la rasanya kan. Tp bila dah try fuiyoo bestt wooo. Tetambah group kami menang la pulak. 3 round la kami bley main.


Masa main game round ke-2, 3 biji la Mama kena tembak. Mula tu sakit kena tembak ingat bley ilang la, sekali lebam smpai skarang ada lagi. Besaq2 lak tu....huhhh... Game kedua je ye saya dimatikan. Game pertama ngan game ketiga saya idop sampai last. menang okehhh.




Group Mama nama Lotus...menang wooo...dlm gambar ini kaum wanitanya semua mak2 budak.





Sebelum game bermula...huhhh saspen okehhhh..Masa laga2 tangan tu pun Mama rasa cam dah nak terhumban2.....tp tu masa seblom try. Dah try pastu Mama pun jd gagah hahahahaha....ganazzzz...


Tak ingat ni sebelom lawan ke dah abih lawan...posing tetapppp...


Aga gaya tak pegang senapang tu??? Marah orng tu kalau panggil senapang. Katanya panggil 'maker'. Tah cemana tah ejanya. Tp bunyi centulah.
Ada gak aktiviti river crossing...Mama suka aktiviti cam ni. Panjat bukit, turun bukit semua dah try. Flying fox ngan kayak blom try....ada rezeki bley cuba best gak.




Sebelum balik, posing dulu. Gambar dengan group Lotus & fasilitator.


Dlm bas semua pengsan kepenatan. Tah sebila la Ibu AfiffArissa ni tangkap gambar. x reti penat tau makcik tu. Mama dah lama tak bersenam balik tu mak aihhh abih urat sarat mogok....huhu...cam kena aktif balik la pasni. Kalau tidak sesekali bersukan camni la jadi, abih sakit....

Banyak lagi gambar2 lain, tp malas Mama nak tepek dah. Kat blog Ibu AfiffArissa & Mamadeela ada lagi gambar2 best.....

4 comments:

madulebah said...

weh bestnya dah try paintball. Dengki la dengan hang.. Aku sangat teringin nak cuba..

Huk huk huk

Tak boleh jadi nih. Harus aku usap-usap itu orang untuk bawak aku p dye field lain kali.

Ha ha ha..

ESHAELYN said...

ya ya sila la dengki...hehehehe..memang best. gian walaupun badanku lebam kena itu peluru.

madulebah said...

oit orang x panggei itu peluru lah..

ha ha ha.. itu nama dia pallet yach..

:p

ESHAELYN said...

tau la...tp saya tetap gak suker nak panggil peluru ngan senapang dari panggil pallet dan maker yach..hak hak hak hakh hak....