Wednesday, May 21, 2008

sehatkan tubuh badan kita

Harini Cik Jah attend ceramah kesihatan cam tajuk kat bwh nih anjuran PUSPANITA...bagus gak la, bley cek darah free, pap smear free, cek breast free...semua free la untuk ahli la. Kalau bukan ahli kena bayar la skit kot, tp still murah.




Nampak dak?...kelabu asap la pulak.



Ngan Nadia @Mamadeela....dia ni kan dah pemalaih update blog tau....bukan takat sawang ja, dah tumbuh lalang, lumut segala dah nih.



Ngan Kak Ros.



Ngan ibu2.



Check lobang idong sapa lagi besaq?..hehehe



Kalau amik paras ni je memang nampak kurus.....tp...



Amik full, hohhh sungguh la debabnya Cik Jah..berat Cik Jah dah jd 59.9kg okey...hohohoh..takuttt..bukan makin turun, makin naik lak nih. Yg turun kandungan gula dlm darah. 3.5 je..ishh ni la masalah yg Cik Jah alami dari dulu. Kalau ngandung lagilah darah rendah jdnya....tu yg senang pitam2 tu.




Konon kalau tangkap gambar itam putih bley nampak kurus la konon..hahaha dak la jugakkkk...


Nak amik gambar siling yg nadia kata cantik sgt tu.....tp kena la enterframe tuan punya camera skali kan hehehe.

1 comment:

mamadeela said...

mboi..mboihh.. sedap nye ngata aku ye.. kehkekeeh... aku skrg ni sebok la. buat renovation dah ramai sgt komplen aku pnye blog dah naik sawang hehehhe... tu dok sengap je hahah..