Wednesday, November 19, 2008

Mood saya tak stabil pg nih. Kejap rasa nak menangis, kejap rasa nak marah. Baca cerita kelakar bodoh rasa nak gelak terbahak2....Tp bila tengok balik tak la lawak sgt pun....

Saya cuba untuk tidak bercakap sgt pg nih. Takut akan melukakan hati org2 disekeliling saya. Memang kalau saya tengah down saya lebih suka diam dan dok senyap2. Haiihhhh tak sukanya rasa mcm nih.

:< :< :<....masam eh muka saya mcm nih...ok saya cuba senyum. Tp saya rasa cam plastik!...tipu, tidak ikhlas.

Ada satu siasatan yg harus saya buat di TJB. Tp dengan mood yg mcm ni, saya takut saya terlebih 'garang'. Susah pulak nanti. So saya ambil keputusan untuk buat siasatan lepas lunch. Harap time tu nanti emosi saya dah stabil.
Saya akan story pasal kes itu kemudian.......

2 comments:

sweetheart said...

awat ni cik jah..
istigfar byk2 no...

MAMA ESHAELYN said...

ateh - heheheh pagi tadi memang jiwa kacau sket..ni dah petang, ok dah....