Sunday, February 8, 2009

kena tinggal lagi...

Pagi tadi pukul 9 hantar Cik Li ke opis. Dia kena outstation ke Tgganu harini. Lepas tu ke Kelantan pulak. 5 hariii tuuuuuuuuuu. Khamis baru balik uwaaaaaaaaaaaaaaaa. Bosan ni. Kena bersedia nak tidur tak lena tiap mlm. Saya tak tau la sebab apa tp kalau Cik Li tak ada memang jarang saya tidur nyenyak.

Satu lagi yg buat saya rasa bosan sebab saya kena drive sendiri pegi kerja...huhhhhhhhhhh malasssss. Tak suka. Kan best pagi2 dok ja kat seblah, ngantuk boleh tidor. Sedaq2 sampai he he he. Best oooo. Tinggal ngan anak2 saja ni saya akan jd amat letih. Sebab from a-z kena buat sendiri. Penat ooo.

Tadi balik saja dari hantar Cik Li, cepat2 saya masak. Simple2 saja, sup tauhu & ikan goreng masak asam. Dah siap2 semua suapkan Elyn mkan dulu. Ni tengah tunggu dia tdor pulak. Dia dah lena baru boleh nak iron baju ke apa ka. Kalau tidak amatlah kacaunya....daripada sabar boleh ilang la sabar. Esha nak main dengan adiknya ada mood. Kadang mau la dia layan adik dia. Kadang dia suka buat hal sendiri ja.

Catatan CJ : Cepatlah hari khamisss......uwwwaaaaaaa...

No comments: