Tuesday, February 10, 2009

TAG by CIK MADU

Tag mengetag ni dah jd fenomena pulak...wahh Cik Jah... fenomena pulak dahhh... cam berjangkit2 la gitu kan. Saya pulak nak buat2 'kerja skolah' tag ni ikut mood, kadang rajin kadang malas. Tengok juga rupa bentuk tag tu, kalau senang mau la buat hahahah cepat ja siap. Kalau leceh, banyak songeh, lambat la skit siapnya.

Cam yg ni Cik Madu tag saya ni. Katanya Tag Pujaan 10....amboihhh awat la mintak 10. Cer mintak lebih skit lagi.....confirm saya tak jwb langsung hi hi hi. Dan sebab semua dia mintak 10 juga maka saya mengambil masa hampir 10 hari nak siapkan tag ini. Ok lets start.....

#01 : Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 perkara berkenaan orang yang mengetag.

-Saya kenal Cik Madu pada thn 1997~masa mula2 masuk belajar kat Poly, dia org pertama yg approach saya he he he.
-Seorang kakitangan kerajaan.
-Orang parit buntaq
-Suka masak & makan
-Suka jahit manik, suka baca buku, suka seni senian
-Ada banyakkkkk baju batik ~ gila batik ok makcik ni.
-Garang!!! khkahkahkahakhka
-Anak Alahyarham Che'gu Shaari
-Single mingle lagiiii....haaa cepat2 sapa minat, hantaq resume cepattt, saya bley rekemen. Resume???
-Kakak dia pun pandai masak - errkk boleh ke ni cik madu? relevan ke?. aku dah abih idea dah....


#02 : Orang yang kena tag, tulis 10 perkara mengenai diri sendiri

*Saya kerja kerajaan * Ada 2 orang anak dara * Isteri kepada Cik Li * Suka warna purple * Tak suka kerja last minute * Suka jalan-jalan makan angin *Suka makan tp tak berapa suka nak masak hik hik * Suka berangan * Tak suka meja sepah2, bilik sepah2 ~ peninggg * Tak suka org cakap putar belit ~ sebab saya seorang yg lurus!

#03 : Pilih 10 orang untuk jawab tag ini. Senaraikan

Part ni yg saya susah hati nih...hahah ok lah sesapa yg kena tag tu rasa nak buat, buatlah, tamau buat pun ok lorhh...tak berdosa punya. Ni suka2 saja.

* Hani ~ anak menakan Cik Jah ni rajin buat tag....budak skolah kena rajin buat kerja skolah kan
kan kan. Ni kira kerja skolah la nih.
* Kak Yam ~ bagi dia rajin hapdet skit.
* Nini ~ saja ja bagi dia bosan hikhikhik
* Kasih ~ pun sama seperti nini
* kak wan ~ sila la hapdet blog kak wan oitt.
* Mariah ~ smentara cuti ni buatlah kot rajin he he he.
* Ateh ~ daripada dok ngamuk kat lab tu baik buat tag cik jah ni ateh..
Cukup la tu, tak larat dah nak pikir nak tag sapa lagi dah....penat la dah pun. Daaa........
#04 : Tidak boleh tag semula
Yalah...tak tag la dah pun...cukup la dah...

2 comments:

sweetheart said...

huhuhu xngamuk dah pon..
dah kewl lew...

Cik Jah said...

hiksss tak kira...buat jugak...hahaha tiba2 paksa pulak kan...haa