Wednesday, March 18, 2009

jalan2

Lepas dah siap check in, zohor semua, dlm pkul 3 mcm tu kami keluar balik. Pergi makan dulu lepas tu ke Dat*ran P*hlawan. Nak cari kek untuk Elyn ngan Cik Li nak survey2 beberapa perkara.

Masa tengah tunggu makanan....Esha menyentap. Tah la apa sebab lupa dah pun. Dia ni sehari berapa puloh kali sentap pun ntah lah..memang pesen sejak kecik. Sentaapppp ja kerjanya...ckp adik  comei sentap, ckp dia comei pun sentap jugak...kita tak boleh jwb teka teki yg dia bagi pun dia sentap ok...hohhh...anginnn angin.

Dah ok dah. Tak sentap  dah...Sementara tunggu Cik Li survey itu ini, kami dah terduduk penat.

 

Budak ni memang ulat buku. Dpt buku ja comfirm dia akan behave. So nak bagi dia diam, beli la buku ka majalah ka sebuah ok settle. Dari kulit depan smpai kulit belakang dia baca.

Tak lama pun dok  kat situ, dlm pukul 6 mcm tu balik ke hotel balik. Lepas tu acara biasa la. Budak2 ni mana tahan tengok swimmg pool. Mcm nak loncat dari tingkap bilik rupa sorang2. Mula cadang nak joint sama. Tp dok ja tepi kolam rasa mcm tak jadi ahhh...paksa Cik Li sorang ja temankan anak2...Cik Jah jd photographer he he he.

Elyn ni tak boleh lepa sikit....dia nak meniru apa saja yg kakak buat. Lentang2 la,  kuak2 la...berapa kali air masuk idong...jenoh ayah dia kawal.

Letak kat tepi ni sat ja satgi dia lompat sendiri masuk dlm kolam ok...kalau leka memang terlepas la...Walaupun dia boleh berdiri dlm kolam ni, tp kalau tersungkur lemas gak  ni hiiiiii seriau.

 
Esha time mood baik, senyum  manis ja. Cer kalau mood tah hapa2. Tp mood dia berubah tak tentu masa ok.....Tp Esha budak baik kan.....hik hik hik..bodek dia skit eh.
Agak2 dah kembang dok berendam tu, semua pun naik....satgi lepas mghrib nak p....jeng jeng jengg.....hahahah cam la suspen sgt.....ok next entry.....daaa.

4 comments:

nn said...

amboi cj...jauhnya hang p...
xpalah...apapapun selamat bergumbira bersama family nooo....
berhati2 di mana saja anda berada..ahaks..

Zimah's Depart said...

wah gi melaka..beh beh...sy pun dah lama x gi sana..

Cik Jah said...

nini - hehehe haa melaka jalah....yaa saya sedang bergumbira la nih..he hehe

zimah - mai cepat mai..best ni.

Cik Jah said...
This comment has been removed by the author.