Sunday, May 10, 2009

SELAMAT HARI IBU

Selamat hari ibu untuk semua Ibu/Mommy/Mama/Mak/Umie yg membaca blog saya ini.  

Kasih sayang seorang ibu tak dpt ditukar ganti dengan duit atau harta benda. Tak ternilai. Dulu seblom ada anak saya pun tak begitu menghayati sgt. Tp bila dah ada anak, perasaan tu tak terucap dengan kata2. Baru tau macamana perasaan sayang seorng ibu pada anak. So anak2, sila jgn melawan ckp mak ok....ada sebab kalau mak marah2 tu..Marah tu kan tandanya sayang....huhuhuh....emosi lak tiba2.

Sempena hari ibu ni saya dpt special gift dari anak dara saya. Katanya dari dia dan adik dia...ohhh sooo sweett....TQ. Bapaknya pulak kata sempena hari ibu, saya tak payah buat kerja apa2. Kiranya berehatlah smpai kembang gitu hahahahah....yolah sgt tu.  Tp kalau dah namanya Mama tu, tak reti la haih nak dok diam ngadap tibi ja....eccehh tetiba saya rasa rajin nak buat keja ni awat tah hihihihi.

Catatan CJ : Untuk mak & mak mertuaku, Selamat Hari Ibu....~walaupun depa tak baca blog :P

2 comments:

sweetheart said...

Selamat Hari Ibu kak pijah

Cik Jah said...

Ateh - Slamat hari ibu juga untuk hampa he he he.