Thursday, July 30, 2009

BLOG & FLORIA

Hmm setelah menggodek2 blog ni seharian, siap sudah akhirnya he he he....Skarang ni kat ofis semua org tengah sibuk ngan FLORIA....semua pun ada kat site. Saya ngan 2-3 org lagi ja dok kat ofis. Nanti start duty baru kami pun nyebok2 sama di site. Skarang ni masih dlm persiapan akhir, tak kuasalah nak berpanas2 kat situ. Baik dok opis dan godek blog muhahaha....org tak kacau, cepat la siap.
Ohh sebut pasal FLORIA, 1-9 Ogos 2009 ni kat Putrajaya ada FLORIA 2009. Sesapa yg minat ngan bunga2an boleh la datang. Pameran orkid pun ada. Aktiviti2 macam2 ada..nak tau kena la mai sendiri kat Putrajaya ni. Tmpatnya dekat2 area pasar tani tiap2 minggu tu. Tp sebelah tasik sana.....kalau dah lalu area tu nampak la khemah2 putih2 tu...situ lah dia. Ohh lupa nak habaq, masuk adalah preeeee......
Ok, sekian iklan pendek dari saya......

4 comments:

sweetheart said...

tingin nya nk pi floria tu
tp apakan daya..
kami jauh..

Cik Jah said...

ateh - nanti hampa tengok kat tibi naaa...tak pun masuk ja website dia he he he.

alladiin said...

tgh mikir kan, camne nak invisible bila kat sana tu...

Cik Jah said...

en. ashri - hahahah try padam lampu otromen tu kot boleh invisible hak hak hak...eksenn oo en. ashri kalau buat gitu ngan saya ok...