Monday, August 3, 2009

FLORIA - DAY 1

Seawal pukul 800 saya dah  keluar ke tapak FLORIA. Ingat nak tengok org bersenam seni,tp smpai2 senam dah habis he he he....

Elyn yg tak  mandi pagi tp nak ikut hantar mama gi 'opish'.  Belasah jalah. Harini dia nak kena duduk ngan Ayahnya kat rumah. Mamanya keja smapai petang kekdahnya. 

Muka2 sembap sambil menjaga kupon...hehehee.

Cik Jah & Cik Aetot....Cik Aetot ni jaga sehari ja  kat site taman, lepas tu terus diserang demam...huhuhu sian.

Kak Wan.

Perut saya  masih tidak  ketara dan masih boleh pakai jeans hik hik hik....

Melepak smbil2 buat kerja.

Nampak tak apa yg saya tunjuk  tu.....nama orkid yg nak bagi kat isteri PM....'Dendrobium Najib Rosmah'.  Saya tolong print ngan leminate je pun...jadikkklahhhhhh wakakaka walaopun muka tak  masuk tibi hik hik..
 
Budak  Udin ni hampir demam. Dibantainya tdo bawah meja....

Petang tu Cik Li bwk anak2 saya dtg smbil nak jalan2 kat  FLORIA..

Tiang ni penuh bunga2 ni. 

Cantik bunga2 kat dlm ni...


Punya nak  amik gmbar roses kat belakang tu smpai bertinggung2 jdnya...tp serius cantik roses ni.....ni yg dlm khemah beraircond. Yg bunga2 kat luar saya tak smpai nak snap gmbar lagi. Malas nak kuar panas2....saya lepak dlm khmah urusetia je tunggu org collect kupon. Nanti2 la org tak ramai sgt nanti saya snap la gmbar & tepek kat  sini....
Ok sekian dulu setakat ini....smbung lagi lain kali he he he.

4 comments:

sweetheart said...

cantiknya bunga2 tu
bestnya klu dpt pi....

sweetheart said...
This comment has been removed by the author.
Diamilikku said...

cantinya...bestnya kalau aku dapat pi..tapi nak buat cemna..aku jauh kan..
btw hang memang nampak tak mcm pregnant....jeles iiii

Cik Jah said...

ateh - tak pa lah tak dpt mai. nanti kami boh gmbar banyak2 bagi hampa tengok na...

sone - haaa kalau org yg gila bunga memang boleh gila la tengok....wei wei aku 'kembang sekata' hahaha sebab tu hang tak perasan aku gemok...dari atas ke bwh aku gemok hikss.