Thursday, February 4, 2010

3 beradik


Esha & Adania.

Esha dah bsar so kurng la ngacau adik dia.tp asik la jgak tercium2 Adania.  Tp dah besar ni boleh la harap skit menolong apa patut. Mlm2 Esha jd ala2 nurse he he he...tolong pakaikan saya minyk kat kaki pehtu tolong sarungkan stokin...pehtu siap picit2 skit kaki..baguih dok ada.


Budak ni boleh gak la menolong takat2 amikkan losyen baby, amik diapers, buang diapers yg ada berak (bak kata Amelyn 'bewak' kui kui kui)...selebihnya tolong bagi bising hik hikhik....Skarang ada penyakit baru tak suka sikat rmbut. Naik kembang2 dah rupa...Cik Li pnggil dia 'kucing parsi' hak hak hak....kembang cam kucing la kononnya gitu.

 

Dia mmg tak boleh tgok adik dia dok diam. sure dia nak usik2....

Tak bley tahan time dia nyanyi nak diamkan adik dia 'pok amai2 belakang kuku2'....pehtu tetiba masuk vers lain pulak 'cik babe jatoh dlm pawit, cik amitah ketawe jewit2'....khakhakhakha. Langsung Adania pun menjerit sama dengar Amelyn nyanyi rupa tu.

Skarang sebutan 'r' semua jd 'w' berak jdnya bewak, curi =cuwi haa gitulah...


Dia kata 'Amelyn nak goyangkan'...huhuhu....terpelanting pulak Adania ni nanti anak oitt...

3 comments:

madulebah said...

adakah amelyn 'terkenan'?? hik hik hik

Cik Jah said...

pn.madu - errkk kenan apa? saya tak paham. heeee.....

KaSiH said...

elin suka nyanyi lagu yg aku rasa mcm nk nanges golek2 dgr...kelakar weiiii....ahahaha...