Monday, May 31, 2010

style adania tdo



dia ni dari lahir kalao tdo sure nak mengiring....sedap kot tdo mcm tu. skarng ni dah jari masuk mulut pulak...kadang tngh mlm bunyi chottt chot chot chot hehahahahah isap jari....taulah..sure dia haus tu. kalau angkt bagi minum pun mata still pejam...tu kalau mama dia sedar lah..kalau x sedar hahahahaha isap la jari tu smpai siang anak oit hahaha...dia x nangih ok diam gitu ja. huhuhu kejam ke cik jah???



kasi close up skit...skarang ni apa benda pun cepat ja dia nak capai pehtu sumbat dlm mulut....tu elmo biru tu dah dpt siap kepit lak lg...kalau sedar dia gigit2 ja menda tu. takan dh nk tmbuh gigi kot...cam gatal gusi je gayanya...

cik jah ni nama ja anak dah 3, tp tiap kali ada baby ingat2 lupa...tp lain anak lain la peelnya...x sama...

ermmm ok itu ja.


Catatan CJ : cik jah ni ada penyakit. buat karangan x tau nak ending cemana hahahahaha..haru ok. x ingat dulu skolah2 cemanalah time2 buat karangan tukan...x kan ending cam kat atas tu kot kan...tiba2 ja brek....ahahah gasak lah. bukan dpt markah pun buat entry blog nih. ni namanya keluar dari hati...heeee....

4 comments:

Diamilikku said...

uishh hang jgn biaq sangat..takut kembung perut duk hisap jari ja..hehhehehe

Cik Jah said...

errkk sone sungguh ka isap jari kembung??...aku ketuk2 dak pun. ok ja? hang biaq betui?

Blue Roses said...

pjah.... anak hang tdoq sama dgn anak dara aku dulu2.... time scan dlm perut pun dah nampak die dok isap ibu jari....:))

Cik Jah said...

ernie - hee tp comei kan....cer kalo kita yg dok isap ibu jari rupa tu??? hudooohhhh hahahaha.