Thursday, February 10, 2011

KARNIVAL WOW

*entry sticky mode smpai hari kejadian :) entry baru di bawah ye kawan2... tima kasih :)

saya dipaksa buat entry ni oleh kakak tiri! :P...

ehh x la hehehe gurau ja. saya kan warga wilayah persekutuan / perbadanan putrajaya yg baik budi pekerti ngeh ngeh ngeh..jdnya saya ngan rela hati nak war2kan pasal karnival 'WOW' ni kat semua yg dtg blog saya ni.

macam2 ada.....baca banner sndiri boley?. klik gmbar untuk imej yg lebeih BESAR. terima kasih.



malas nak baca banner? haiiihhh ...ok la secara ringkasnya karnival bermula 11 - 13 Februari 2011 bertempat di tapak pasar tani putrajaya (depan MOF)..MOF pun x tau?. Ok kalau dari masjid kat bulatan besar tu hala ke PICC, terus ja. karnival ni di sebelah kanan jalan. nanti akan nampak la segala khmah besar2.

aktivit2 best yg akan ada, hot air ballon, pertunjukan bunga api, persembahan artis, auto salon show, harley davidson, F1 Simulator, bridal showcase dan macam2 lagi lah. gerai2 jualan pun kompem banyak.

persembahan artis ada awie, amy search, ella, haa sapa lg arr.... waa pakcik rameli sarip pun adaaaa......best ooo..mai la mai ramai2. bawak anak beranak adik beradik semua. pree ok pree. putrajaya ni rajin la buat event pree....best oo..mai ramai2.

ok sekian :))

2 comments:

Dia.Honey said...

jumpa anda di autshow karnival WOW Putrajaya nanti ye...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cik Jah said...

Dia.Honey - hehe comey nick awak...insyaAllahh....