Wednesday, March 19, 2008

aMeLyN & BiRtHDay NYer


Nama saya Amelyn. Hari ni besday saya. Saya dah ngantuk tp Mama saya paksa gak saya tiup lilin ngan potong kek. Saya ngantuk....cer tengok mata saya yg dah kuyu nih. Tulahhh....kalau Mama saya kluar dari rumah awal sure kitorang bley sampai umah Mak Long awal...tp Mama nak tengok Bella dulu. Saya ngantuk....jd saya ngamuk2 la... dah la lama dok dlm keta. Jalan ke rumah Mak Long sangat jem......

Geramnya tengok kek nihhh..ishh ishh ishh, rasa nak sipak sipak, tepuk tepuk....tp Mama soh saya duduk...alahhhh...

Sebab kakak dah tdo, tanak bangun bila saya kacau, kakak aina g tuisyen, kakak mira pun tuisyen, nak tunggu diorang balik nanti lagi la saya ngantuk, so Mama saya, Mak Long, kakak hani ngan abg. Firdaus je nyanyi dan Mama gak la yg tiupkan lilin kek saya nih...sebab saya nak ngamuk je rasa. Saya ngantukkkk!!!!!

Tp saya nak gak rasa kek tu. Mama kata sedap. Mak Long kata sedap."arrmmm....emm sedap. ... Ayah, nak lagiii....."

'Kakakk...bangun..kak bangun kak....'.
'Jgn arr adikkk. kakak nak tdo nih. Maa tengok la adik kacau kakak nih'

'adikk jgn kacau kakak..haaa tudia.. dia buat apa kat kakak...ha...aiyokkk tak tauuu.....'

*Bila tengok balik gambar ni, Mama rasa cam bibik indon pun ya..heheheh selekeh sungguh. Maklum la dah lewat mlm......semua dah ngantuk.

5 comments:

nn said...

hepi besday...mmmm..yummy..yummy...cedapnye anT tgk kek tuh....mamaeshaelyn..ada bwk bekal kek tak ari nih?haahla...mamaeshaelyn mmg cam bibikla..wakakakakaka...

madulebah said...

ha ha ha.. weh kaler tudung hang tu kontra sangat tuh la pasal..

kalo aku biasanya pakai tudung hitam ja matching ngan semua..

ha ha ha..

ESHAELYN said...

auntie nn-mama tak bawak sebab pg tadi mama terbangun lambat. dah tu mama sebok bebel ke kakak terus lupa pada itu kek...tp kek itu amatlah sedappppp.....

madulebah-tudung itu dipakai disiang hari kejadian, malas la haih aku nak iron tdung lain..hehehe lagipun malam kan....gasak jalah jah..heheheh

viruspadu said...

hepi besday sayang

alahai tiannya mantuk2 tiup lilin ye sayang...

ESHAELYN said...

tq auntie vp..heheheheh