Wednesday, March 12, 2008

GaMBaR, gAmBaR & GaMBaR

On the way nak g ngundi. Muka Mama x siap + ngantuk. Abih...tengahari kan...sedap membongkang tu kalau kat umah.


Pakcik ni amat la excitednya nak ngundi, over tau.

Penyokong2 kuat..hehehehe semua tak cukup umor lagi nak mengundi, tp excitednya sama ja. Semangat nak g mengundi. sekali half way jalan jem benti makan cendol dulu. Gambar cendol + rojak yg sedap tu lupa nak snap sebab sedap. Sedaq2 dah abih makan..hehehehe. Gambar tmpat makan tu pun tak sempat nak tangkap.

Tengah debar2 tunggu turn.


'Nama, Ha**** bt. H***.....No. IC: 79 bla bla bla bla........bapak kuat sora mamat nih, orangnya kuruih kering je. Mamat sebelah dia usha je Paksu dok snap2 gambaq Mama..hehehe. Sukahati sayalah kan....rasa cam artis pun yer bila ada orang ngikut tngkap gambar..hak hak hak hka.


Pas abih ngundi,p alamanda main boling....ni antara pom pom girls Mama. Sorang lg tengah sebok amik gambar.

Dia dah start nak rimaih...game tak mula pun lagi...lentok2 pala dia nak soh angkat dari stroller...puas la Mama tunjuk sana sini nak bagi dia syok2 skit..hehehe

Dia kata dia cam ala2 pengadil..hehehe siap salin2 marhkah. pastu asik la tanya naper markah Mama 57 ajeee?????????naper Ayah banyak, ratus2???..hishhh abih dah semua kelongkang peginya cemana nak banyak anak oittt?. Sakit ati tau soalan tu hi hi hi hi. Dia dah start nak berpaling tadah...sokong Ayah pulak.

Menitik-nitik ayaq lioq dia perati bola boling bergolek.

Jgn la gelakkan aiii...ai tau la bola tu semua kelongkang...nyampassss. Walaupun kadang-kadang kami mempunyai pahaman politik yg berbeza tp idop kami amandamai. Hik hik hik hik.

Aksi seorang jaguh. Huhhh!! eksen!. Heheh ayat dengki.

Macam dia sepak ja bola tu ihiks

Aksi lemah gemalai Mama baling bola.....jgn la gelak, tak baik tau....uhuk uhukss. Bapak berat la bola tu, cer buat yg ringan skit bley tuju teruih...bley?

**Saya harus, wajib bersenam mulai sekarang. Stamina saya amat hancor. Angkat bola boling pun tak der kederat....huhuhuhu

2 comments:

viruspadu said...

semangatnya nak gi undi hehehehe

ESHAELYN said...

vp-haah semangat sebab 1st time hehehe