Friday, March 7, 2008

sAkiT HaTi!!!!!

Baru tadi aku gumbira2. Skarang aku rasa sakit hati yg amat2 kat mamat sorang nih. Nak lepas tangan je kerjanya....b*d*, bangang betui lah....haa kan dah kena sumpah ngan aku. B*D**!!!!!. Hamik kau. Aku marah amat nih. Esok2, aku kena delete entry nih. Naya ja kalau Esha baca Mama dia nyumpah2 orang. Dah beraku aku dah nih haaa..marah ni tau dak.

Bos kasi mendalah tu dari hari Senin.....start dari hari seninlah aku follow up nak dpt feedback. Tp jwbnya, kejap2, petang ni, esok pg, tghari nih. Aku tunggu, Aku ok je lagi. Walaupun aku dah start bebel2.Smapi ke hari ni, hari ni ye, dia bley submitt kat aku dengan kata 'ni unit saya punya yer, yg lain2 tu u mintak la'....BAB* la...haaaa kan kena lagi. Dengan selamba + muka tak dak perasaan aku sound la balik 'Abih bagi la pangkat tu skali kat saya, baru saya buat semua skali!'....Dah nama pun dia penyelaras buat la bagi habih, pastu bagi yg complete la kat aku apasal pulak aku nak kutip lagi pastu nak merge balik segala mak nenek tu. Bukan aku tak bley buat, tp depa ni memang tak boleh dibagi muka. Mggu depan dia cuti semggu, aku nak perabih kerja dia yg dah separuh jalan???? sorry la. Kot dari awal dia ckp dia tak menang tangan ka hapa ka bukan aku tak bley tolong. Ni last menet buat centu.

Bengang sungguh aku. Suka sgt amik kesempatan. Asal depan bos pun dah berapa kali dok jual nama aku ...'F buleh buat ni, simple je, F tau buat ni, dia expert bab nih'...chaiittt....Bukan aku tak tau, semua bos citer kat aku la. Kadang depan aku pun dia ckp centu. Abih apa guna dia ada tittle PP tu?. Peram???? buat pekasam?. aku ni PA cabuk je....PA JEEEE....aku jaga bos saja....haa kan aku dah jd berkira....amik kauuu. hisshh marah sungguh la rasa.

Kalau smpai lepas lunch dia tak bagi yg complete kat aku memang tau la nasib dia. Aku akan submitt kat bos aku apa yg dia bagi tu je. Gasak la kau.....tak dpt dah aku tolong lagi. Seblom ni pun kadang aku tolong, bos aku bising gak sebab dia soh orng yg berpangkat tu yg buat, apasal plak aku yg siapkan. Sorry la beb.....tak selamanya aku bley bagi can kat kau yer.....

6 comments:

nn said...

ko sound direct jer pzah...kalo xpun kasik belasah jer...mmg menyampah aku kalo pegawai belagak mengalahkan bos sendiri..jenis xsedo diri tuh...takat PP jer dah nak belagak...aish..aku pun tumpang sakit ati gak nih...

Ceera said...

ha kauuuuuuu... kan dah kena sound segala mak nenek carut... hehe...

ye, sila maki je kalai tak puas hati...

sweetheart said...

huh marash sungguh nih..sabaq..bw ngucap..ok klu dah ready..pi boh penampaq seround..lalalala

ESHAELYN said...

nn- memang kaw2 aku sound haritu. tp biasalah, KULIT MUKA dia tebal kot. selamba badakkk jaa dia.

ceera - hah saya dah memaki dia dihari kejadian..tp lepas tu saya cam 'astagfirullahalazimmmmmm...' ha gitu...hehehehehehe

syeka- bab nak boh penampaq tu blom berani..hahahaha sebab dia lagi besaq....so kita gunakan kekuatan yg lain yer..hiks.

viruspadu said...

xpayah la delete entry ni hehehe, belasah ajer ahaks

blog ni tmpt luahkan perasaan kan... waktu suka duka marah... haaa betui dak

ESHAELYN said...

VP-haah betui gak kan. x jadi la saya nak deletekan entry nih. Harap2 Esha tak jumpa la entry ni nanti. hahahaha.....