Wednesday, November 12, 2008

less is more

Selama ni saya berpegang pada pepatah 'more is merrier'. tp kadang2 merrier ni jd messy. Sakit pala otak. Saya perlukan sesuatu yg baru....fresshhhh....tenang, sesuatu yg lebih natural...waahhh...saya bincangkan perkara ini dengan kawan saya. Dia boh saya sebijik!...cemni dia kata:

"Haa sedaq-sedaq skit diri tu dah tua....less is more..."gitu la lebih kurang dia kata.

Maka oleh sebab saya sedaq diri saya thn dpn dah 30thn, anak pun dah besar, dan sememangnya saya perlukan sesuatu yg baru, jd saya tukar skin blog saya.
Tp jiwa saya memberontak. Sebab 'more is merrier' masih tebal dlm hati saya. Saya memang suka yg meriah.....jd saya sedang dlm proses untuk menceriakan blog saya ini :P

2 comments:

sweetheart said...

hamboih kaler oren..
dah tukaq skin..hapdet rajin sket na..

MAMA ESHAELYN said...

ateh - gitulah niat suci cik jah....tp kalau dah tukaq ni pun itu 'rajin' blom mariii..he he he tatau lah nak kata apa kan...he he he