Friday, December 19, 2008

terima kasih cik madu

Ni pulak pemberian kawan saya Cik Madu. Sempena birthday saya bulan 10 haritu. Voucher di Focus Point untuk brand Crocodile. Saya bercadang nak buat cermin mata S.Jibeng (spek itam daa) untuk kegunaan waktu driving. Sebab power mata saya agak tinggi dan silau pun tinggi, so cam perlu la juga spek SJibeng ni. Selama ni saya belasah ja spek rabun saya tu waktu driving. Tp kalau ada cahaya aduuiii tak tahan....

Setelah disurvey, malangnya tiada yg berkenan dihati......Cik Madu kata, bagi jalah kat sesiapa yg nak. Kalau tidak rugi, tarikh tamatnya 31.12.08...Akhirnya voucher itu jd rezeki kawan opis saya Shikin.....dia pun dah mula rabun. Makin tua memang macam tu khakhakhakhaka.....

2 comments:

KaSiH said...

alaaaaaaaaa tak sempat nk mintak kat kooooo...ko mmg kejiiiiiii

MAMA ESHAELYN said...

kasih - ehh hang bukan dah ada spek chun ka????..aku ingat hang tamau aku tanya la shikin..huhuhuhu tadak rezeki la tu..sorry.