Monday, February 16, 2009

Award from Emie



Saya dpt award ni dari Emie. Blog yg cute ke tuan punya blog yg cute???? :)) hik hik hik . Cer bagi penjelasan skit. Cik Jah tak paham....anyway tq emie.

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda ~ dah letak
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda ~ dari emie
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

10 fakta/hobi diri sendiri ...
~Saya kerja kerajaan
~Ada 2 org anak dara
~Suka jalan-jalan
~Tak suka kerja last minute
~Suka baca majalah, novel esp. karya norhayati berahim - hobi yg bertahan dari dolu smpai skrang.
~suka makan - hobi ka ni???hahahah.
~kalau pgi shopping complex suka pegi kat tmpt bantal2, kusyen, bed sheet, perhiasan rumah....belek2 smpai penat, belinya jarang.
~suka berangan :p
~Suka naik kereta tp tak suka bwk kereta

Walaupun telah berkali2 saya bagi fakta pasal diri saya yg tak la best manapun, tp dah nama kehendak soalan gitukan, jwb jalah.

Ok, skarang tag ni saya nak bagi kat :

~Hani - sebab dia rajin buat tag, dan dia juga adalah hot ;)), so she deserve it....amik la amik.
~ Ateh - sebab dia ada sorang anak teruna yg chomei
~ Mariah - sebab dia baru dpt baby boy yg chomei jugak
~ Cik madu - sebab dia cute - wahahaha aku tak bodek hang ok...
~ Esha - sebab dia anak sayaaaaa..hehheheh dan dia sememangnya cute :p
Catatan CJ : Selesailah sudah utang tag saya kat kawan2 kkan kan kan.....

4 comments:

alladiin said...

~Tak suka kerja last minute
(kena respek benda nih..hehe..)

~Suka naik kereta tp tak suka bwk kereta (klu bulan posa lagi best, dgn ekon, sure lelap sakan..)

Cik Jah said...

en. ashri - hi hi hi bukan takat lelap, meleleh2 ayaq lioq ooo...:p

sweetheart said...

tima kaseh yer cik jah..

Cik Jah said...

ateh - sama2 kasih.........