Wednesday, February 11, 2009

macam-macam

Pagi ni bos saya marah-marah. Smalam pun sama. Sebabnya dia sakit gigi, pehtu yg pegawai2 ni pun ada gak mengongnya. Ada ja benda yg diorang nak buatkan pak aji ni marah. Mangsanya saya lah...bodoo betulllahhh. Lepas dah marah2 orang2 tu dia smbung pulak bebel2 kat saya.

Saya rasa mcam nak suruh ja bos saya cabut semua gigi yg ada pehtu pasang gigi pelesu. Gamak tak seshswai jugak, pasang la gigi mas cam atuk m. daud kilau tu bos. Asal sakit gigi je marah, marah je sebab sakit gigi....haduihhh...

Dia dah la marah tak berapa macam nak marah. Cer marah betul2, tumbuk2 dinding ke hapa ke kan senang skit saya tpon ja polis terus. Ni marah alahaaiii main ckp2 je. Buat pedih lubang tinga ai jerlah abg aji ni tau. Hmmm saya seperti biasa angguk angguk geleng2....saya menjwab pun tak dak guna sebab dia bukan marah kat saya pun. Tp peninggg arrrr pak aji! tolonggglah....p jauh2 skit bley??? haa kannn cik jah dah marah ha haaaa...kan dah kena....ish la kan, kalau la saya boleh ckp centu...tererrnya saya. Lepas smggu saya kena transfer tmpat lain. Confirm!.

Ok sudah sudah la kisah pak aji dan gigi serta amarahnya itu. Skarang pasal henpon saya pulak. henpon saya dah tak boleh ambil gmbar, dah tak boleh tepon orang dan paling tragis sekali dah tak keluar seketul bunyi pun...hohh hebat sekali kesan balingan Amelyn....lingkup terus tepon mama anak oit. Nasib ada tpon lama yang masih bernafas. Tp tepon tu pun tragis jugak. Sebab klau nak sms, tekan satu huruf saya sempat ambil napas dulu barang seminit dua. Baru cursor tu bergerak untuk taip hurup seterusnya. Adoilah hai....cik jah kurang sabar ni..haa haaa....kang cik jah buat balingan atau lontaran jitu sedap nih.


Catatan CJ : Macam-macam hal lah haiii....

6 comments:

KaSiH said...

suh abg aji ko g gosok gigi la pijah...pehtu bwk2 berzikir sket klu marah tu...bang aji..ingat bang aji...abg tu dh g aji *lariiiii

Cik Jah said...

kasih - hish dia rajin ja gosok gigi wei. selalu ja aku tengok dia usung berus gg dlm opis ni hikss....terlebih berus kot kan.. :p

alladiin said...

antara kelebihan yg ada pada boss ialah..boleh marah org bwh..tak pelah..sabor je..nnti klu awk sakit gigi, awk marah dia balik dgn amik coti lama2...

Chmie Cute said...

CikJah.. heheh..
bawak bersabar yer...
emi der award untuk akak...
kt tmpt emi x leh view akaknye shoutbox..
xtaw la pesal... heheh...
sudi² la terima award itu yer...

Diamilikku said...

owhh esok aku di putrajaya..
kalaulah boleh jumpa hang kannnn....

btw aku ada buat kuiz di blog aku..auto publish..try la cuba nasib esok...

Cik Jah said...

alladin - hah kan good idea la en. ashri. nak lagi dasat saya nyer marah, saya ngandung je terus cuti dua bulan pastu hahahaha.gasak dia keja sorang2.

emie- hah kadang kat tmpt akak sndiri pun tak dpt tengok shoutbox tu adik oitt..heeheh ok tq anyway.

sone - Hehehe insyaAllah....tp tengahari aku dah ada lunch date la kat skolah anak aku hahaha....btau siap2. kalau mai jalan2 kot area opis aku ni btau ja. boleh lepak cafe pun ok kot kan...