Wednesday, February 11, 2009

training dlm ujan

Wahh tajuk kemain. Tak dak nya gmbar2 yg basah lenjun ngan aksi2 yang sheksiii...takan la ujan pun nak redah jugak kan. Kami bergmbr kat bwh bumbung la pun sementara tunggu ujan reda. Agak renyai2 skit2 tu baru la kami main kat padang.  Sebenarnya gambar ni dah smggu dlm draft. Sebabkan mlm ni tak boleh lena wlaupun dah lewat pada saya, so saya publishkan la entry basi ni. 

Saya belasah kasut futsal Cik Li hi hi hi. Dengan izin la pun.  Sebelum ni tak pernahnya kasut sukan Cik Li saya boleh pakai. Tp kali ni cam muat la jugak walaupun kena boh stokin tebal skit. Saya kan bersukan 3-4 thn sekali so saya tak dak kasut sukan he he he....

Masa kejadian ni, kami berlima saja yg turun. Yg lain tu tak turun sebab ujan....ciss tak bersemangat kesukanan sungguh, asal ujan ja langsung tak turun hik hik hik....anyway walaupun berlima saja tp kami happy2 ja. Last2 kami joint geng bola tampar. Ngelinjat sikit lebih kurang lepas tu balik la pun. 

Dlm gmbar ni ada 4 org ja. Sorang lagi blom smpei la masa ni. Tengok As yg tudung merah tu...suka buat muka antooo niyang rapik tau as ni...hikss. Yg sorang lg tu pulak baru turun training sekali dah dpt tau pregnant pulak :p ....abih la kalah la camni weiii....

Catatan CJ : Seronok jugak sesekali bersenam dlm ujan renyai2....

2 comments:

hani said...

wah...
dia tangkap gambar kaki la..
haha..!

Cik Jah said...

hani - naper tak bley eh tangkap gmbr kaki????