Wednesday, February 4, 2009

meeting

Ada meeting pg ni. Saya dah ready kalau dipanggil. Ada pegawai ni tanya bos saya nak minta saya yg ambilkan minit. No problem, I'm ready. Tp bos kata 'ohh fizah tak boleh kacau!!, dia hanya jaga saya and answer phone call for me'...errkkk ye ke?. Bos, sungguh tak mencabar la bos.....Bos, apa kata bos suruh saya buat pemantauan site bos??? Saya suka jalan2. Suruh la bosss suruh la...

Hmmm....abih dah bos ckp cenggitu, apa nak buat. Ikut jalah. Tp ada hikmahnya juga sebab saya boleh siapkan filing yg dah tak muat tray....+ update blog muahahahaha.

6 comments:

alladiin said...

kesiannya...asyik bertapa dlm opis je ke.. sah, awk terer main spider solitare nih..

Dakjaat™ said...

best per kerja duduk jer dapat duit? kehkehkeh! ;p pergi site tiap2 hari mmg sakit jiwa gak laa...

Dakjaat™ said...

visit my friends site n drop some comment for him/her

http://siongberantai.blogspot.com

thank you .. =)

Cik Jah said...

en. Ashri - hik spider solitare tak best...saya pandai susun burger. tinggiiii saya dah susun.

Dakjaat - kadang memang la best, kadang bosaaaannnn gila.

green apple said...

wahh, tolong jaga bos tuuuuuuuu.

Cik Jah said...

Kak epal - hahhh jgn tak tau kak. Saya jaga dia....he he he. Cam hapaaaa ja.