Friday, March 27, 2009

kadang2 bosann....

Tak dak idea nak update. Pg masuk lmbat, pukul 9 baru smpai office. Saya kena hantar Cik Li dulu. Dia kena pg Kedah, tp esok petang balik sini balik. Lepas hantar dia ke ofis dia dulu, masuk ja office kerja bertimpa2. Tp saya layan email dulu seround dua, bagi enjin panasss dulu baru buat kerja.
Tengahari tadi malas nak kemana. Kalau nak ke Alamanda pun sure sesak, org baru gaji kan. Lepas g ambil beg sekolah Esha, singgah pasar tani. Hah ambil beg saja. Esha ada kem bistari solat kat skolah harini. So petang baru balik. Kat pasar tani, beli buah2 sikit lepas tu terus balik office...huhhh panasnya kat luar walaupun ujan cam renyai2. Tp peluh menitik2...tak tahan tak tahan.
Balik office, makan rmai2 ngan Kak Wan, Mar & Kak Ros. Pot luck. Ada yg dibeli ada yg kakak2 ni masak. Dah kenyang semua pakat nak p tdor berjemaah pulak. Tp harini saya tak ngantuk. Saya turun jalan2 kat bwh. Pegi mebeng dulu, pehtu jalan2 kedai2 kat bwh ni pusing sana pusing sini, pehtu naik la office balik. Bosannya rasa idop harini hahahaha....
Tak sabar nak balikkkk...esokkk cotiii yahooooooooooooooooooooo.

1 comment:

Dakjaat™ said...

hai!! selamat bercuti!! =)