Tuesday, March 17, 2009

no tittle...

Ikut As pegi site, nak buat inspection. Lepas tu nak terus ke Alamanda nak beli barang pantry...Tengok Dayah tu kemain posing time org dok kalut pasal baja

Ohhh kelihatannya Cik Jah hampir menyamai kekembangan Dayah yg ngandung 5 bulan huhuhu....ngeri ngeriii....

Nasib la cuaca comey2 ja, boleh la posing2 tepi tasik ni. Cuba kalau panas, huhhh jgn harap la. 


Tiba2 nampak Cik Jah cam raksaksa....Shikin tu yg haluih sgt...he he he tiba2 salahkan Shikin...
Lepas As dah siap kerja, terus kami ke Alamanda dan terus tuju Big Apple dulu. Nak isi perut.
As & CJ tengah tunggu depa2 yg lain beli donut....perut dah ngeletik2 lapaq...

Bole pulak dia dok pose2 kat kaunter tu...hohohoh 

huhhhh meleleh ayaq lioq ok...tambah2 yg coklat tu. meleleh2 coklatnya...


'tak pa wei....kita mkn donut ja, satgi nak mkn nasik beriani pulak' ~ kahkahkahkaha tak bley ingat dialog ni...kecewa ok pastu...
Dah sudah mkn, terus gegas2 gi beli barang2 pantry pulak. Dah penuh satu trolley, gegas2 la balik...nak makan nasik beriani la pulak kan. Tp hampa ok hampa...abih huhuhu...tu lah lenkali nak keluaq office, pesan2 la kawan2 lain kan kak wan kan kan kan...ni p senyap2 gitu ja...amik la habuan uwaaaa...

3 comments:

Diamilikku said...

hang kenyang ka makan donut ja???
aku kalau confirm tak cukup..nak gak masuk nasi...

Tuan Rumah said...

Hi! Just nak inform.. Big Apple tgh buat promotion.. detail at http://bigapplealamanda.blogspot.com

Cik Jah said...

Sone - tak la kenyang. dahnama pun nak lapik perut kan he he he he...

Tuan rumah - ohh tq...tp haritu pegi tak perasan pulak ada apa2 promotion...hmmm