Wednesday, October 21, 2009

SAYA BARU ADA ACCOUNT FB

Macam announcement eh.......saya cuma nak ckp setelah sekian lama tanak, tamau, tak hingin, tak suka nak ada FB, tp berkat kesabaran kawan2 yg memujuk dan berkat sukarelahati Cik Kasih yg createkan, saya dah ada account FB :P
Tak pasti kenapa saya tak terasa nak ada FB....kawan2 kata 'besttt boley cari kwn2 skolah lama' 'besttttt bley bercucuk tanam' dan macam2 best lagi yg depa dok perangat saya tp tak jalan. Tp last week, Cik Kasih kata nak create kan untuk saya dan saya hanya setuju...ajaib ok cik kasih.....
Ohhh saya akan add semua kawan2 yg saya suka dan kawan2 yg suka kat saya....;P . Pada yg saya blom add tu pelan2 eh...saya tengah belajar lagi nih....

7 comments:

alladiin said...

kejap lagi, ramai lah kengkawan lama yg awk boleh jumpa balik.. (silap2, bf lama pun boleh jumpa) hahaha...

sweetheart said...

add ateh tau..

Cik Jah said...

en. ashri - BF lama???...tettttt...hahahaha.

ateh - okeh ateh......kami nak add heheh tp dan ngan tak dan ja..pelan2 la kan ;P

Diamilikku said...

jgn lupa add aku...
suhana abdul mutalib naaa

Cik Jah said...

sone - ohh hang dok dlm list wajib aku hahahah cuma blom kesmpatan nak add.nanti naaa...

mya said...

jangan lupa add saya.

dan jangan add pada orang yang tak suka awk. buruk padahnya. heeee

Cik Jah said...

mya - hahaha awak pun dlm list wajib saya...

ngeee hehehehe takotttt....