Wednesday, December 2, 2009

HAPPY BIRTHDAY ESHA........


Harini, 2 Disember 2009 birthday Esha....yg ke 8.

First time selama 8 tahun sejak dia lahir, dia celebrate birthday jauh dari kami. Sedih.....


Anyway, happy birthday sayang. Semoga Esha jd anak yg baik, bijak pandai, rajin, solehah, sihat tubuh badan, murah rezeki dan dilindungi Allah selalu. Mama, Ayah & Adik sayang Esha....


Catatan CJ : Walaupun harini nenek buat suprise birthday party untuk Esha di kg, tp Mama tau feelnya tak sama macam kalau Mama, Ayah & Adik ada sama dengan Esha. Walaupun kita celebrate hanya berempat.....

5 comments:

Blue Roses said...

hepi besdey esha.... ish jap jer ek dah besar....

NISREEFA said...

hepi birthday esha.. moga jadi anak yg lebih berjaya nanti

Cik Jah said...

ernie & kak ima - on behlf esha, TQ auntie2....:))

Diamilikku said...

8 tahun dah umoq anak hang no...ish ish ish..anak sulung aku baru nak masuk dua tahun....jauh nya hang tinggai aku pijah ooi

Cik Jah said...

sone - hehehehe aku lari pecut...kui kui kui.