Thursday, May 27, 2010

adania 4 bulan....

sekejap ja rasa...dah 4 bulan lebih dah dia...makin debab....alhmdulillah jugak smpai skarang saya masih fully bf dia...x sulam susu tepung lg. tp ni stok mcm dah kurang ja..huhuhuhu...dia nyusu makin kuat, mama dia makin malaih nak perah buat stok..haihh cemanalah...

skarang pandai dah gelak kekek2...baru sehari dua ni dah expert meniarap pulak. asik la tertiarap ja kerja. bila nak pusing balik x boleh mula la menjerit...



mula2 terlentang elok ja...kodek ke kiri ke kanan..pandai dah tarik2 benda2 mainan tepi2 tu..pehtu sumbat ke mulut heeee.



pehtu nanti dia ngiring skit....bising mulut dia ok...



yess yessss....dpt pusing...hehehehe



muka eksen dpt meniarap...tp sat ja. x smpai 5 minit dia bising balik....kalau ada org tahan lgi...x dak org ja riuh mulut....

bila orang panggil 'adania...' laju ja paling cari arah suara...

sekian la kisah adania....nanti kesah kakak amelyn la pulak..dah lama x cerita pasai budak sorang tu...makin noti makin membuas..huhhh kalah budak laki!...

2 comments:

Zimah's Depart said...

salam..
wah dah beso ek adania..
akak tips utk maintain kan bekalan susu..kerapkan BF dan pam..insyaALLAH maintain..pastu kalo rasa kurang sgt tu..amik la supplement..selain daripada pemakanan seimbang..try amik alfafa @ fenugreek @ habatussauda..utk meningkatkan susu..

Cik Jah said...

hah tu lah zimah haritu nak call awak nak smbang...tp tngguh2 langsung call...habatussauda tu penah dengar gak tp x cari lg. skarang akak try mnum susu dulu. nasik memang x skip kalau skip lagi la down production hehehehe....