Friday, November 26, 2010

dating berdua....

saya cuti harini...ada urusan...sekali dating lah kiranya...nk tengok harry porter...anak2 hantar skolah :P.

lps hantar anak2 p skolah, kami kuar mkn dulu, sambil2 tu letak keta kt tmpt cuci.....siap vacum skali...dah lama x vacum...berabokkk...

kami dah sudah makan, keta x siap cuci lg.


pak enchek yg sedang menunggu ketanya dibasuh..tp kan pakcik ni, asal dia basuh keta je sure kendian tu nanti ujan...dah saya pesan bnyk kali. tak yah basuh keta tu....biarkan...heheehehehe...nak basuh jugakkk haaa gasakkk...

lepas basuh keta terus berdesup ke sunway piramid....x booking tiket pun, walk in ja....nasib la kami awal...smpat jalan2 dulu sblom movie start...

abis tgk harry porter tu kami siap round2 dulu jj...ada jj card mmber sale rupanya. org x yah cerita lah....saya ada la nak smbar sehelai blouse seed...70% tinggal dlm rm19 ja kot...tp tengok kat kaunter nak bayar tu punyalah panjang. langsung letak blk....x payah beli la...x kuasa nak berbaris...

saja ja buat sepah kan. tarik itu tarik ini tp sudahnya selai pun x beli.....nyonya seblah saya tu lg sakan...sikit punya korek smpai ke dalam2...pehtu selai2 dia bentang. pehtu saya tengok dia jalan blaaa gitu ja hahahaha.....teknik mencari yg sesuai tuh...hiksss....

cikli pun sama. ada ja benda dia nak beli asal tu, tp bila tengok ke kauner pnjng sangat, lansung dia letak. dia ajak saya p makan....jom lah......lps mkn apa lg. amik la anak2 yg ditinggalkan di skolah apabila ibu bapa gediks nak bedating berdua...:).

bila ckp kat esha kami g tengok wayang, tension ja minah tu hehehehe.....x per esha. nanti esha balik sini, mama bwk esha p tengok rapunzel pulak. bwk adik skali....harry porter ni nanti esha boring. x pun penat mama nak kena story gitu gini, itu ini....

kesimpulannya cerita harry porter kali ni mmg best...suka....


~ ini entry autopublished ye.

4 comments:

NADYA ANWAR said...

hamboiii..hambooiii.. sakan dating noo... nih, p blog aku sat.. p jwb tag aku.. kalu ghasa2 rajin la .. hang kan dok cuti ja hahahha...

Diamilikku said...

aku tak penah tgk harry poter dari yang first sampai la yang no bape nih..aku tak minat..hebat dak aku

Cik Jah said...

nad - hehehe yalah cik senah.weiiii awat pnjng sgt tag hng tu weiii???kendian2 la na hahahah....

sone - aku sbb minat la aku p tgk. buku dah baca abih p dah...tp tgk movie lg sedappp....

farra8979 said...

harry porter best.. tp yg episod sblum ni pun x sempat tgk lg rasenya..