Wednesday, July 23, 2008

lawaknyaa....

Kahkahakhkahkaha sat la bagi la cik jah gelak dulu puas2..hahahaha....adeehhh lawak cik jah rasa. Kelakar loqlaqqqq la..hahahahaha...adoiiii..hhi hi hi hi.....

Ada ja benda yg menceriakan kita setiap hari kan. Bila baca email2 yg lawak bengong, blog2 yg kesah2 lucu, kadang gegar2 pc ni kalau cik jah gelak tau. Tp orang kata kalau kita selalu gelak ni awet muda. Tp kalau terlebih gelak orang kata GILA!...he he he..Cik Jah ok lagi nih.

Cik Jah suka baca email yg happy, blog yg jalan2 ceritanya lucu, dari baca yg kesah2 sedih, sebab nanti ayaq mata cek pun meleleh...rugi. Kalau baca yg marah2 nanti emosi ai terganggu. Aww tak rela..hahahaha...adeehh Cik Jah gelak smpai meleleh2 ayaq mata, over dah ni...dah sudahhh sudah..


Gambar ni tadak kena mengena ngan lawak kelakar loqlaq itu ya. Dan NN juga bukanlah bahan yg buat saya gelak tu. Ni gmbar pg tadi seblom kami pergi perhimpunan dwi bulanan. Kami ni walaupun kerja seblah2 bangunan je tp jumpa waktu ada perhimpunan atau apa2 majlis je kat perbadanan ni. Kalau tak saya tak kenal la ninironna tu.hahahahahhaha ampunnn nini. Tp lebih bagus centu kan nini, jumpa selalu pun tak best gak kan kan kan..hahah

Ok saya stop skarang. Saya nak smbung buat kerja dengan sopan hiksss.

2 comments:

sweetheart said...

suka nampak cik jah..
xnak kongsi2 ke kat sini
jom la nk gelak gak..

MAMA ESHAELYN said...

ateh - suka la hahaha sebab baca citer lawak. hang baca pun sure hang gelak...nanti kita story mory eh...hahaha