Sunday, January 18, 2009

lepak2 @ jusco lagi

Lepas siap masak tadi pg, terus kami bersiap nak JUSCO...itu ja yg dekat dengan rumah he he he....cadangkan nak lepak2 saja. Tp Kak abok beria-ia shopping. 

Org kata muka kami sama....dah tentu la sama dah nama pun dua beradik. Tak banyak sikit mesti sama jugak kan...

Sampai ja terus tuju ke Arena Food Court. Sebab situ ada tmpt budak2 boleh main...hmm gambar2 adalah tidak boleh dirotate...tak tau la pasai pa. Belasah jalah senget2 pun eh. Senaman leher sekali sekala.

Esha kena paksa rela layan Elyn naik slide.  Kualiti gambar adalah sngt tidak memuaskan....malas dah nak usung camera skarang ni. Guna HP saja.

Najli siap request minta ambil gmbr dia. Posing ok...he he he...

Dah penat mengelupur main, mkn la pulak. Elyn masa ni dah mengantuk. Biasalah dia pkul 11 mcm tu memang time dia tidoq..

Cik Jah teringin nak mkn rojak buah. Tp kecewa ok, tak sedap pun. Indah rupa dari rasa la pulak. Tp rempeyek ni sedap.. Kecik2 comel saja besar2 syiling 5 kupang tu.

Kelabu kan gmbar ni. Tp nampak tak apa kat luar cermin tu...he he he....org tengah bakar paru2...ni kalau Cik Li ada ni, geng dia la nih. Sama2 membakar paru2...tak paham tak paham...

Lepas dah puas lepak, sambung jalan jalan lagi. Jalan-jalan smpai penat...

Lepas penat jalan lepak kat SR pulak. Mkn kek. 

Time ni Elyn memang dah pengsan. Kalau pg shopping mall memang kami tak pernah tinggal stroller ni. Sebab dia suka duduk dlm ni. Ngantuk dia tidoq. Tak banyak soal. 

Esha mkn mcm2 ni memang suka la dia. Cuba suruh mkn nasik. MasyaAllah mcm nak suruh p buat kerja berat...macam2 alasan dia bagi. 

Haa kan dah sakit perut. Pg tadi suruh mkn cucur udang tak mau. Perut kosong, terus p minum grapetiser tu tadi langsung sakit la perut. Dia ni selalu ada masalah colic. 

Lepas dah siap Kak Abok menyoping, balik la kami.

Najwa & Najmi kami tinggai kat JUSCO. Ptg baru pg ambil pulak. Harini birthday Najwa, keluar celebrate dengan kawan2 la tu kononnya. Hoohhh lupa pulak nak wish 'HAPPY BIRTHDAY NAJWA...'...tu hadiah mak ndak dah bagi kan...blog seketui hikhikhik.....

4 comments:

alladiin said...

sakit tengkok tengok gambar2 tu..senget..

Cik Jah said...

alladin - alah cik ashri, sesekali buat la senaman meregangkan otot2 leher..hehehehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hadoi kak..
awat gambaq jadi lagu tu...
pening kepala nak tgk

ahhahhaha

Cik Jah said...

yanie - saja nak kasi awak teleng2 skit sekali sekala ahak hak hak.